Cselekvési terv

Az első forduló esszé feladatában kifejtettük cselekvési terv keretében szándékunkat egy olyan rendezvény megszervezését illetően, ahol hallók és nagyothallók együtt vannak jelen az esélyegyenlőség jegyében. Elképzelésünk meg is tud valósulni annak köszönhetően, hogy Nyíregyháza Megyei Jogú Város felkarolta a SINOSZ (Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége) megyei szervezetének kezdeményezését, és megrendezésre kerül a "Beszélő kezek" adventi programsorozat. 

Mi, az az Olümposz csapat tagjai természetesen megragadjuk az alkalmat, hogy eredeti terveinknek megfelelően jelen lehessünk, és segíthessünk ilyen és ehhez hasonló programokon.

A szervezőkkel egyeztetve mára már kiderült, hogy erre nemcsak hogy lehetőségünk adódik, hanem igény is mutatkozik az önkéntesek jelenlétére. Az önkéntességnek is megvannak a maga szabályai, amelyeket betartva jelenhetünk meg a résztvevők között, és segíthetjük a szervezők munkáját

Segítségünk az alábbi területen jelenik meg:

- vendégfogadás

- teaosztás

- eligazítás

 

2015. december 10.-én Nyíregyházán sajtótájékoztatón hivatalosan is ismertetik annak az egyhetes programsorozatnak a részleteit, amely több ponton is lehetőséget biztosít a siketek és nagyothallók valamint a hallók találkozására. A sajtótájékoztató vendége lesz hazánk egyetlen siket országgyűlési képviselője, Dr. Tapolczai Gergely.

 

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én