Visszatekintő - 3. forduló

Ma éjfélkor lezárul a harmadik forduló.

A többi fordulóhoz hasonlóan ismét készítettünk egy összesítést, hogy mi minden történt az Online Demokrácia Activity harmadik fordulójában az Olümposz csapattal:

- Megismerkedtünk az Oltalom Szeretetszolgálat tevékenységeivel, munkatársaival. Nagyon sok hasznos információt gyűjtöttünk tőlük a szegénység kezelésének lehetőségeiről.

- Egy napot töltöttünk az Oltalom Szeretetszolgálat munkatársaival, ahol igai "terepmunkát" végeztünk. Kimentünk a bokortanyák szegényeihez, betekinthettünk az intézmény központjába, ahol a sokrétű szervezőmunka folyik. Láttuk a  Népkonyhát, a Nappali Melegedőt. Bepillanthattunk a Szenvedélybetegek Nappali Ellátásának részlegébe, az Átmeneti Szállóra, a Hajléktalanok és Családok Átmeneti Otthonába. Nem volt könnyű feldolgozni az ott látottakat.

 

 

- Lett egy új barátunk, Andrew, aki Nebraskából érkezett és Nyíregyházán az Oltalom szeretetszolgálatnál önkénteskedik egy évig. Megmutatta, hogy kell mosogatni, de ennél sokkal fontosabb dolgot is tanultunk tőle.

 

 

- Bolyongtunk a városban, és jó fotókat készítettünk a szegénység és ellenpólása illusztrálására.

- Leültünk az anyukáinkkal, és összeraktuk a Szabó család heti étrendjét.

- Igyekeztünk minél több nyilvános felületen megjelenni.

- Túl vagyunk életünk első televíziós szereplésén. Nagyon izgultunk, és mintha időnként kicsit leblokkoltunk volna, de azért jó volt!

- Rendületlenül blogoltunk, posztoltunk!

 

És bizakodva készülünk a döntőre!

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én