Visszatekintő

Annak apropóján, hogy ma éjfélkor lezárul az első forduló, egy kis számadást készítettünk, hogy mi minden történt az Online Demokrácia Activity első fordulójában az Olümposz csapattal:

Elkészült az első közös fotó, aztán elindult a Facebook felületünk.

Logókészítés – volt egy pár alapötlet, és azt a Facebookon megszavaztattuk. Persze az osztályban és a barátok között is teszteltük, és kicsit nehezen ugyan, de döntöttünk.

Lett egy saját képmegosztó oldalunk.

Lett egy saját blogunk, amit most is olvashatsz:).

Lett egy Youtube csatornánk.

Filmet forgattunk. Olyan csapatbemutatkozót akartunk készíteni, ami megmutatja, hogy nem csak a négy fal között vagyunk elszántak, hanem kimegyünk az emberek közé, és elkezdünk arról beszélni, hogy kik vagyunk, és milyen terveink vannak.

Naponta posztoltunk a Facebookon - ezek lettek a mi kis olümPOSZTjaink.

Folyamatosan néztük a versenyszervezők megosztásait. Ha sok időnk volt, rákerestünk más csapatok felületére - vajon ők hol tartanak?!

Kétszer megnéztük a tavalyi Brüsszeli út videóját. Mivel az első fordulót a nyíregyházi 5lett csapat nyerte, ez különösen érdekes volt nekünk.

És mindezek mellett iskolába jártunk, sportoltunk, szórakoztunk - éltük az életünket. Kaptunk összesen 14 db ötöst, 5 négyest, 3 hármast. (ez nem is olyan rossz!)

 

És kíváncsian várjuk az újabb kihívásokat!

 

 

 

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én